[types field='main-image' width='1950' height='360' align='none' resize='crop'][/types]
19
dec

Stephanie Van Bree komt Asterix Avo versterken

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Stephanie Van Bree de ploeg komt versterken als receptie-hoek speelster. De 32 jarige Kempense is jurist (notariaat) van opleiding, en werkt als directeur van het dienstencentrum badminton Vlaanderen.

Maar zelf speelt ze al vanaf haar kinderjaren volleybal. Ze is een bekend gezicht in onze club, want in 2002 begon ze haar carrière op het hoogste niveau bij het toenmalige AVO Melsele. Daarna was ze van 2003 tot 2005 en van 2011 tot 2014 al actief bij het toenmalige Asterix Kieldrecht en won toen twee keer de landstitel en één keer de Belgische beker. Daarnaast speelde zo ook in heel wat andere ploegen, zowel in België als in het buitenland (Gent, Oudegem, Tongeren, Barbar, Amigos, As en in Spanje bij Menorca en Monforte de Lemos). Zij had enkele selecties voor de Nationale Ploeg. Ook het beach volleybal kent geen geheimen voor Stephanie want ze is al vele jaren actief in het zand, met diverse partners zoals Kim Lieckens, Lisa Van den Vonder en Karolien Verstrepen. Ze werd één keer Belgische kampioen (in 2011), en behaalde ook zes zilveren en twee bronzen medailles op het BK.

Over haar terugkeer naar Asterix Avo zegt Stephanie dat ze haar steentje wil bijdragen aan de ploeg. Ze kent de werking van de club, ze kent het bestuur en de trainers, en zal zich ten volle inzetten om samen het best mogelijke resultaat te behalen.

Ook Gert Vande Broek is tevreden met deze versterking. Hij is overtuigd dat Stephanie met haar ervaring een nuttige en nodige versterking van het team is.

Stephanie begint al meteen mee te trainen, en we zullen haar voor het eerst aan het werk zien bij Asterix Avo tijdens de thuiswedstrijd van 12 januari 2019, tegen niemand minder dan herfstkampioen Hermes Oostende.